Okulumuz Hakkında

GÜZELDERE İLKOKULU
bakışık yolu üzeri SARAY/VAN
5078813871
0
https://guzelderemezrasiilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

VİZYON: Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon cümlesi, organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir. OKULUMUZUN VİZYONU: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

MİSYON: Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon ifadesi; ne yaptığımızı, kime yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, neden yaptığımızı belirler. Misyon; kurumun değerlerine dayanmalıdır. OKULUMUZUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

OKULUMUZUN DEĞERLERİ: Kurumun tüm çalışanlarının; • Görevlerin yerine getirilmesinde objektiflik ilkesinin uygulandığı, • Tüm ilişkilerde insana saygı esasına göre hareket edildiği; çalışan ve hizmet alanların beklenti, duygu ve düşüncelerine değer verildiği, • Kurumsal ve bireysel gelişmenin “Sürekli Eğitim ve İyileştirme” anlayışının uygulanması sonucu gerçekleşeceğine inanılarak eğitim ve iyileştirme sonuçlarının en etkin şekilde değerlendirildiği, • Görev dağılımı ve hizmet sunumunda adil olunduğu, kuruma katkının tanınıp takdir edildiği, • Eyüp Rami İlköğretim Okulu´nun değerli bir ferdi olmanın gururunun duyulduğu; çalışanlar arasında dayanışma ve işbirliğinin en üst düzeyde gerçekleştirildiği, inanç ve değer duygularına sahip duruma ulaştırmaktır.
Öğretmen :1
Öğrenci :11
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Öğretim Şekli

NORMAL EĞİTİM

Ders Başlama ve Bitiş

08:30-14:10

YABANCIDIL

Isınma Şekli

SOBA

Servis Bilgisi

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇEYE 9 KM İLE 90 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bakışık yolu üzeri 8. km /SARAY/VAN

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları